Elérhető megoldásokat kínálunk!

Mi egy KLASSZ csapat vagyunk. Megtaláljuk és kijavítjuk a hibákat. A tervezés, a hibátlan kivitelezés és a fejlesztés a szenvedélyünk.

Rólunk

A Class-Elektronik Bt. több mint 20 éve jelen van a klímatechnikában. Megalakulása óta olyan termékek forgalmazását és magas színvonalú műszaki kiszolgálását tekintette alapvető feladatának, melyek a vevők számára is teljes garanciát jelentenek. E törekvés hatékony megvalósításának egyik alapfeltételét a neves cégekkel tartott közvetlen partnerkapcsolat jelenti.

Többéves tapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére, klímatechnikával kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában, klímák javításának megoldásában, klíma rendszerek megtervezésében, üzembehelyezésében és folyamatos karbantartásában.

Ingyenes helyszíni felmérés Kaposvár és Somogy megye egész területén!

Árajánlat kérés: Gősi Béla +36 (20) 961 6637

Készülékeket megrendelheti komplett kivitelezéssel:
: +36 (82) 511 870
: info@class.hu

Szolgáltatások

Klímaszerelés

Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy segítsünk az Ön igényeinek és az ingatlan adta lehetőségeknek legmegfelelőbb klíma készülék kiválasztásában, valamint szakszerű beszerelésében, elsősorban Kaposváron és vonzáskörzetében.

Tovább

Klímajavítás

Tovább

Szivárgásvizsgálat

A szivárgásvizsgálat elvégzését az Országos Monitoring és Képviselő Testület (OMKT) által képesített cégek tehetik meg.
Cégünk rendelkezik a szükséges képesítéssel. Szivárgásvizsgálati tevékenységet mindig egyedi árajánlat alapján végzünk.

Tovább

Karbantartás

Ha nincs megfelelően karbantartva a készülék, akkor a klíma berendezés hőcserélő felülete elkoszolódik, ezáltal nem tud annyi hőt leadni, illetve felvenni, és ezért nagyban romlik a klíma készülék hatásfoka.

Tovább

Tervezés

Ha Ön tervezi lakása, vagy egyéb helyisége klímatizálását, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink felmérik és megtervezik a helyiségébe telepítendő legmefelelőbb klímaberendezés típusát.

Tovább

Referenciák


Néhány referenciahelyünk:


Kapcsolat

Elérhetőség

Kaposvár, Honvéd utca 14/C

+36 (20) 961 6637 - Gősi Béla

+36 (82) 511 870

+36 (20) 851 9894

info@class.hu

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Ebédidő: 12:00 - 13:00

Szombat: zárva

Vasárnap: zárva